На Волині сили оборони зосереджені на прикритті державного кордону з Білоруссю

08:15 25 березня 2022 р.

Фото до новини

Розпочалася тридцята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ станом на 06.00 25.03.2022 щодо російського вторгнення, яку у скороченому вигляді подає Dailylviv.com

Угруповання Сил оборони продовжує ведення оборонної операції на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках.

Угруповання об’єднаних сил веде стійку оборонну операцію на Донецькому, Слобожанському і частині Таврійського напрямків у визначеній операційній зоні, зосереджуючи основні зусилля на недопущенні прориву противника. Впродовж попередньої доби наші воїни відбили 9 ворожих атак, знищили 12 танків, близько 20 одиниць броньованої й автомобільної техніки і 9 артилерійських систем. Противник втратив понад 200 військовослужбовців. Підрозділи протиповітряної оборони збили 2 літаки та 2 БПЛА ворога.

Угрупованням Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу було уражено 6 повітряних цілей ворога: 1 літак, 1 БПЛА і 4 крилаті ракети. Авіація Повітряних Сил здійснювала патрулювання повітряного простору, винищувальне прикриття військ і об’єктів, ударна авіація - вогневий вплив по колонах бронетехніки, логістичних центрах і скупченнях військ ворога.

На Волині основні зусилля сил оборони зосереджуються на прикритті державного кордону. 

На Сіверщині продовжується ведення оборонної операції. Угруповання військ утримує місто Чернігів і стримує просування противника у напрямку на Київ.

Одночасно, угруповання сил і засобів оборони міста Києва продовжує відбиття наступу противника, завдання йому вогневого ураження та стійке утримання всіх визначених рубежів оборони.

На Півдні продовжується ведення оборонної операції у визначеній операційній зоні, проводиться стабілізаційна операція, виконуються завдання територіальної оборони. 

Російські терористичні війська продовжують вести бойові дії, свідомо порушуючи норми міжнародного гуманітарного права і правила ведення війни.

У Київській області повідомляють про низку потужних вибухів

Влада Києва закликала киян зачинити вікна, не перебувати на відкритому повітрі, збільшити споживання рідини

Росіяни обстріляли евакуаційний поїзд, який їхав на захід

У Бердянську ЗСУ знищили російський десантний корабель Орськ — ВМС України (відео)

Штурмовики, бомбардувальники, вертольоти на аеродромах Білорусі: де і скільки (супутникові фото)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів