На Мерседесі через площу Ринок: начальник патрульної поліції Львівщини подарував своїй дівчині перепустку (відео)

18:50 22 січня 2023 р.

Фото до новини

Начальник патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко подарував своїй дівчині перепустку, яка дозволяє їй їздити на Мерседесі через центральну площу Львова, яка є пішохідною зоною.

Відео про реакцію на цей оригінальний подарунок потрапило у соціальні мережі, пише Dailylviv.com.

Героїня відео не приховує емоцій і наголошує, що любить епатаж. Щоправда, називає вона це іншим, брутальнішим, словом. З чого зрозуміло, що Роман Пилипенко дуже їй догодив.

"Перепустка через площу Ринок на мій Мерседес" -  підстрибуючи повідомила дівчина головного патрульного поліціянта області.

Валентина Федюк працює помічницею-консультанткою депутата Львівської обласної ради Андрія Думи ("Європейська солідарність"). Свій профіль у фейсбуці вона тепер закрила. 

Роман Пилипенко народився у місті Макіївка Донецької області. У 5 років разом з родиною переїхав до Донецька. Вчився у Донецькій спеціалізованій середній школі № 65 з українською мовою навчання. Під час навчання в школі входив до складу української скаутської організації ПЛАСТ, займався баскетболом. Має відмінний атестат. 

З 2001 по 2005 роки навчався в Донецькому юридичному інституті МВС при Донецькому національному університеті, де здобув освітньо-кваліфікаційний рівень «спеціаліст права». Отримав диплом з відзнакою. Під час навчання в інституті працював командиром відділення, а згодом заступником командира роти.

З 2005 до 2008 рр. Пилипенко навчався на заочній формі навчання на економічному факультеті за спеціальністю «Управління персоналом і економіка праці» у Донецькому національному університеті. Здобув освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр управління персоналом і економіки праці».

Працював у поліції Донецька, Києва, Запоріжжя, Львова.

З червня 2017 року - начальник патрульної поліції Львова.

Начальника управління патрульної поліції Львівщини екстрено відсторонили від посади

У Львові поліціянт вистрілив собі в голову

Набір на службу в патрульній поліції Львівщини триватиме до 18 грудня

У патрульну поліцію на Львівщині набирають новачків з середньою освітою

P.S. Журналістка Вікторія Балицька написала у ФБ, що впізнає на відео кабінет начальника патрульної поліції Львівської області і обдаровану тут 13 січня перепусткою головну спеціалістку відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської обласної ради. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів