Новий начальник управління патрульної поліції Львова народився в Макіївці

16:00 6 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

У вівторок, 6 червня, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький представив нове керівництво управління патрульної поліції Львова.

Новим начальником управління патрульної поліції Львова буде відсьогодні замість Антона Пузиревського, який очолював його з 7 листопада 2015 року, капітан поліції Роман Пилипенко. Його попереднє місце несення служби – Запоріжжя. Управління патрульної поліції у ньому він очолював з квітня минулого року. А до цього працював у Львові на посаді заступника начальником управління патрульної поліції.

Натомість новим першим заступником начальника управління патрульної поліції Львова й начальником його чергової частини буде замість Юрія Качмара лейтенант поліції Андрій Богуш, який зі серпня минулого року очолював управління патрульної поліції у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному. 

Олексій Білошицький пояснив: «Це планові кадрові ротації, які відбуватимуться у всіх управліннях. І Роман, і Андрій прекрасно знають Львів і його специфіку, адже працювали тут».

Про це повідомили сьогодні, 6 червня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також поінформували, що Антону Пузиревському запропонували посаду начальника управління патрульної поліції Львова в Тернополі й розповіли біографію нового начальника управління патрульної поліції Львова та його заступника.

Зокрема, Роман Пилипенко народився 28 квітня 1983 року в Макіївці в Донецькій області. З березня до липня 2015 року був командиром 5-ї роти 1-го батальйону УПС МВС у Києві, з липня до листопада 2015 року – 4-го батальйону УПС МВС у Львові, з листопада 2015 року д оквітня 2016-го – заступником начальника управління патрульної поліції Львов, з квітня до вересня 2016 року – т.в.о. начальника управління патрульної поліції Запоріжжя, з вересня 2016 року до червня 2017-го – начальником управління патрульної поліції Запоріжжя.

Натомість Андрій Богуш народився 29 вересня 1987 року в селі Потелич у Жовківському районі Львівської області, одружений, виховує двох синів. У 2014-2015 роках брав участь в антитерористичній операції на сході України у складі розвідувальної роботи 79-ї окремої аеромобільної бригади ВДВ. В 2015 році отримав посвідчення учасника бойових дій. Із 29 вересня 2015 року – командир 6-ї роти 3-го батальйону управління патрульної поліції у Львові. З 22 травня 2016 року – т.в.о. начальника УПП у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному. Із 5 серпня 2016 року до 6 червня 2017 року – начальник управління патрульної поліції у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів