На Львівщині застрелили бельгійського вівчура

13:34 1 січня 2022 р.

Фото до новини

На Львівщині поліцейські розслідують факт вбивства собаки.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Як попередньо встановили співробітники Яворівського районного відділу поліції, двоє мешканців села застрелили бельгійського вівчура з мисливської рушниці.

Сьогодні, 1 січня, близько 9.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Яворівського району про вбивство його собаки – бельгійського вівчура.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, екіпажі сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції. Як попередньо встановили правоохоронці, собака був застрелений з мисливської рушниці. До скоєння злочину причетні двоє мешканців села, обидва віком 52 роки.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального колексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Призначені експертизи, досудове розслідування триває.

29-річний чоловік застрелив собаку сусіда із мисливської рушниці. Відкрито провадження

У Пустомитах собаку вдарили сокирою по голові. Поліція проігнорувала речовий доказ,- волонтерка

На Львівщині лише чотири справи про знущання над тваринами дійшли до суду (відео)

Собаку, якого 53-річний мешканець Старичів тягнув за машиною, лікують. Зловмиснику загрожує до 3-х років за гратами

Передріздвяне: у Львові знайшли собаку з поламаними лапами і кулями в тулубі. Священник уже не вірить у загальну набожність Львова

Убивство собаки: зоозахисники зі Львова просять прем'єр-міністра вплинути на два міністерства - внутрішніх справ та освіти і науки

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів