На дорогах Львівщини загинули четверо людей

09:15 20 грудня 2019 р.

На автодорозі «Львів-Рава-Руська» поблизу села Пили на Жовківщині

На автодорозі «Львів-Рава-Руська» поблизу села Пили на Жовківщині
Фото: facebook.com/MNSLVIV

19 грудня на Львівщині сталися три смертельні ДТП.

Невідомий водій збив 19 грудня близько 01:35 на автодорозі «Львів – Івано-Франківськ-Рогатин» поблизу села Гринів на Пустомитівщині пішохода – львів’янина 1969 року народження, який загинув на місці події.

Стриянин 1985 року народження, керуючи 19 грудня, близько 18:50 на автодорозі біля села Бродки на Миколаївщині автомобілем «Опель Віваро», збив пішохода – місцевого жителя Бродки 1971 року народження, який переходив пішохідний перехід на вищевказаній ділянці дороги. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм помер на місці події.

19 грудня близько 21:15 на автодорозі «Львів-Рава-Руська» поблизу села Пили на Жовківщині зіткнулися автомобіля «Ford Fiesta» під керуванням громадянина Грузії 1978 року народження та вантажного автомобіля «DAF» під керуванням мешканця Сокальського району. Від отриманих внаслідок ДТП травм водій автомобіля «Ford» та його пасажир загинули на місці події.

Про це повідомили в п'ятницю, 20 грудня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. Як інформував «ЩЛ», у Львові затримали водія.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів