Михайло Попик, Віталій Федор, Богдан Баран: завтра Львів проведе героїв в останню путь

19:02 8 лютого 2023 р.

Фото до новини

У четвер, 9 лютого, Львів попрощається ще з трьома Героями. Михайло Попик, Віталій Федор та Богдан Баран захищали Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Чин похорону Героїв розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Відтак Михайла Попика та Віталія Федора поховають на Личаківському кладовищі. А Богдан Баран на вічний спочинок попрямує до рідного села Дмитре (Львівської області).

Біографії Героїв  

Михайло Попик (15.10.1965-30.01.2023). Уродженець села Малі Баранівці Львівської області.

Навчався у Баранівецькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Закінчив відокремлений структурний підрозділ «Техніко-економічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Після завершення навчання проходив військову службу в місті Алмати (Республіка Казахстан).

Займався будівельною справою, зокрема, працював на приватному підприємстві «Меблевик» та на Львівському домобудівному комбінаті. У вільний час захоплювався столярством.

З початком повномасштабного вторгнення вступив до лав місцевої територіальної оборони, активно займався волонтерством. Згодом вступив до складу 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України.

У Михайла Попика залишилися мама, сестри та племінники.

Віталій Федор (03.09.1976-02.02.2023). Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №78. Згодом здобував професійно-технічну освіту у місті Львові. Після завершення навчання проходив військову службу.

У мирний час працював у будівельній сфері, займався ремонтами. Захоплювався рибальством та велоспортом.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України. Боровся із державою-терористом на східному напрямку.

У Віталія Федора залишилися дружина, син, донька, батьки та двоє братів.

Богдан Баран (25.09.1995-03.02.2023). Уродженець села Дмитре Львівської області.

Навчався у Дмитрівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Пустомитівського району Львівської області. Закінчив економічний факультет вищого навчального закладу «Львівський кооперативний коледж економіки і права» за спеціальністю «Фінанси і кредит». Згодом здобув вищу освіту в Національному університеті «Львівська політехніка».

Цікавився історією та правознавством. Захоплювався футболом, брав активну участь у різноманітних турнірах. Працював продавцем-консультантом у ТОВ «Епіцентр К» та «Нова лінія».

У березні 2022 року добровольцем пішов на війну. Боровся з російськими окупантами у лавах 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У Богдана Барана залишилися мама та сестра.

Олег Мужкевич, Валерій Діанов, Богдан Романчук: завтра Львів оплакуватиме новітніх Героїв

Трагічно обірвалося життя заступника командира зенітної батареї, яка захищала небо Львівщини

Герої Євген Запотічний та Олег Кунинець: завтра Львів віддасть вам останні почесті

Завтра у Львові прощатимуться з Героями - уродженцями Львова і Бердянська

Загинув на війні депутат Львівської міської ради минулого скликання

П'ятиразовий учасник спецоперацій США загинув в Україні

У понеділок Львів попрощається з батьком чотирьох дітей, бійцем полку Азов

Завтра Львів попрощається з Дмитром Однокозом, який загинув, захищаючи Україну




Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів