Львівські митники вилучили лук, стріли та шаблі, надіслані в Україну зі США

09:55 8 грудня 2021 р.

Фото до новини

Нещодавно працівники митного поста «Львів-поштовий» під час огляду міжнародного поштового відправлення виявили лук, стріли та вістря до них.

Незвичайні знахідки митники скерували  на експертизу,  за результатами якої встановлено, що складаний блочний лук та стріли є механічною, метальною, холодною зброєю промислового виробництва. Про це інформує пресслужба Львівської митниці, пише Dailylviv.com.

Окрім того, в іншій посилці львівські митники виявили дві  шаблі в шкіряних піхвах. Згідно з висновками експертів,  ці предмети виготовлені за зразком індійських шабель та являються  холодною  зброєю, бойова частина якої призначена для нанесення колото-різаних ушкоджень. В обох  випадках посилки прямували зі США в Одесу та одне з сіл Волинської області,  на адреси приватних осіб.

Так відправники  порушили порядок пересилання через митний кордон України у міжнародних поштових та експрес-відправленнях, товарів заборонених до  пересилання.

За цими фактами складно протоколи про порушення митних правил за  ст.473 Митного кодексу України. Холодну зброю тимчасово вилучено.

На кордоні у Land Rover мешканця Німеччини знайшли майнінгові ферми

Серед секондхенду на кордоні у Рава-Руській знайшли 2 тонни нової пряжі

Через авіарейс Стамбул-Львів налагодили контрабандний трафік

Галицькі митники розповіли про найпопулярніші контрабандні товари

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів