Оприлюднено список львівських митників, яких відсторонили від роботи через підозру в корупції

14:50 8 квітня 2021 р.

Фото до новини

У середу, 7 квітня, керівник Галицької митниці Андрій Колобродов підписав наказ про відкриття дисциплінарних проваджень та відсторонення від роботи 46 працівників Галицької митниці через можливу їх причетніть до корупції та контрабанди.

Як повідомили ZAXID.NET у Галицькій митниці, список митників, яких стосуються заходи, підготовлений управлінням внутрішньої безпеки Держмитслужби після рішення Ради національної безпеки і оборони України, яке відбулося 2 квітня, пише Dailylviv.

До списку відсторонених потрапили начальники відділів, головні державні інспектори чотирьох митних постів Галицької митниці. Найбільше відсторонених на митному пості «Яворів» – 30 осіб. Також відсторонено 14 митників МП «Мостиська» та по одному працівнику з МП «Смільниця» та «Рава-Руська». Уже через місяць, за результатами дисциплінарних розслідувань щодо митників, будуть прийняті рішення, зокрема, кадрові.

Документ з прізвищами відcторонених галицьких митників у Facebook оприлюднив блогер Павел Верещагін, який часто пише про роботу митниці. Відстороненнях цих осіб ZAXID.NET підтверлили власні джерела на митниці.

Раніше наказом голови Держмитслужби Павла Рябікіна від 2 квітня аналогічне рішення було прийнято щодо двох заступників керівника Галицької митниці – першого заступника Володимира Цабака та заступника Ярослава Скоромного. Щодо них теж відкрили дисциплінарні провадження та відсторонили від роботи.

Усі 79 компаній, яких РНБО і Президент зарахували у контрабандисти

Чорна п'ятниця: заблоковано активи топ-10 українських контрабандистів (відео)

Двох львів'ян РНБО занесла в ТОП-10 контрабандистів України

Митниця - територія тероризму проти України: економічного

Команда Минай в УПЛ може залишитися без копійки: контрабандної

Указ Зеленського запровадив санкції проти 13-ти компаній-контрабандистів зі Львівщини (список)

Президент узаконив санкції РНБО проти 10 контрабандистів і 79 компаній, - Указ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів