Клінічна смерть за кермом трамвая: як у Львові рятували водійку

12:49 30 січня 2023 р.

Фото до новини

Усі, хто був в середині трамвая, зауважили, що не відчинились двері.

Про це інформує Львіавтодор, пише Dailylviv.com.

28 січня близько 13:00, в трамваї №6, контролери  ЛКП “Львівавтодор” завдяки своїм умінням та знанням надання першої медичної допомоги,  запобігли трагедії - врятували життя водію.

Двоє контролерів ЛКП “Львівавтодор” перебували в салоні транспорту, здійснювали перевірку санітарного стану та справності автоматизованої системи оплати проїзду. Під’їхавши до зупинки, всі, хто був в середині, зауважили, що не відчинились двері… Виявилось, що водію стало зле, вона зупинила трамвай, і повідомила, що погано себе почуває.

Контролери ЛКП “Львівавтодор”, Прус Оксана та Мисак Олена, одразу почали діяти.  В той час, коли пасажири викликали швидку, контролери надавали першу домедичну допомогу та звернулись до водія, який був за кермом зустрічного трамваю, щоб той допоміг зв’язатись з диспетчером, аби знеструмити транспорт в якому сталась надзвичайна ситуація.

На щастя, повз місця події проїжджала карета швидкої медичної допомоги, яку зупинила контролер. Лікарі одразу прийшли на допомогу. Оглянувши водія трамвая, медики констатували клінічну смерть та почали проводити реанімаційні заходи. Коли вдалося відновити серцеву діяльність та стабілізувати життєві функції, водія трамвая госпіталізували до медичного закладу.

Поблизу ТРЦ Спартак водій автобуса в'їхав у таксі і помер

У Львові за кермом маршрутного автобуса помер водій

У Червонограді водій перед смертю зупинив автобус зі школярами

Водій вантажівки помер у Львові за кермом

У Львові помер за кермом водій автомобіля

75-річний водій помер за кермом легковика у Сокалі: два зіткнення

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів