Водій вантажівки помер у Львові за кермом

09:00 8 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

У вівторок, 7 листопада о 19:50 водій 1966 року народження, керуючи вантажівки «ДАФ», зіткнувся на вулиці Грінченка у Львові зі «Субаро» під керуванням водія 1989 року народження.

У результаті цієї ДТП помер водій вантажного автомобіля. Можлива причина смерті – серцевий напад. Про це повідомили сьогодні, 8 листопада, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Натомість у Львівському обласному управлінні поліції розповіли сьогодні, 8 листопада: «У Львові помер за кермом водій вантажівки. Дорожньо-транспортна пригода сталась 7 листопада о 19.50 по вулиці Грінченка у Львові. Вантажний автомобіль «ДАФ» зіткнувся з запаркованим автомобілем «Субару».

«На місці події працювала слідчо-оперативна група. У кабіні вантажівки поліцейські виявили тіло 51-річного водія без ознак життя. Попередньо встановлено,що чоловік помер під час керування транспортним засобом», – поінформували також в обласному управлінні поліції

«Унаслідок зіткнення ніхто не постраждав. Призначено низку експертиз, у тому числі й судово-медичну, під час якої буде встановлена причина смерті водія вантажівки, вирішується питання про відкриття кримінального провадження», – повідомили також прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Своєю чергою, у прес-службі Львівської міськради поінформували: «Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 7 листопада о 19.50 водій, 1966 року народження, керуючи на вулиці Грінченка, 255 у Львові вантажним автомобілем «ДАФ», здійснив зіткнення з автомобілем марки «Субару». Внаслідок ДТП водій вантажного автомобіля помер. Можлива причина смерті – серцевий напад». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів