Клієнтка Fashion Club під російську попсу з порушенням ПДР демонстративно проїхалася площею Ринок у Львові

01:07 10 листопада 2023 р.

Фото до новини

Автівка заїхала на територію стоянки ресторану Fashion Club, а близько 16:00 години виїхала через вул. Театральну та зробила заборонений поворот на площу Ринок.

Про це повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило, пише DailyLviv.com.

"Сьогодні в мережі зʼявилось відео, на якому водійка «Мерседеса», слухаючи російську музику, проїжджає через площу Ринок. Завдяки камерам спостереження з'ясували, що подія трапилась у вівторок, 07 листопада", - зазначив Забарило.

Він докладно розповів про маршрут автівки, яка зухвало порушила правила дорожнього руху.

Читайте також: На Мерседесі через площу Ринок: начальник патрульної поліції Львівщини подарував своїй дівчині перепустку (відео)

"Автівка заїхала на територію парковки ресторану «Фешн» та близько 16:00 години виїхала через вул. Театральну. Далі водійка мала виїхати з пішохідної зони, повернувши праворуч у напрямку пр.Свободи.

Натомість грубо порушила правила дорожнього руху, свідомо проігнорувала заборону повороту ліворуч, демонстративно опустила бокове вікно, увімкнула голосніше російську «попсу» та проїхалась через площу Ринок.

Жодної перепустки водійка не мала. Принаймні від міста. Вона порушила правила дорожнього руху. За це, сподіваюсь, буде належно покарана. Всі відеофакти зі зафіксованими номерними знаками уже передаємо в поліцію",- наголосив урядовець.

Читайте також: Начальника управління патрульної поліції Львівщини екстрено відсторонили від посади (відео)

Він сподівається, що на момент оприлюднення відео, «Мерседес», в якому його знято, вже залишив територію Львова. "Сподіваюсь, назавжди", - додав чиновник.

Забарило пообіцяв окремо порушити питання в мерії, щодо парковки біля цього ресторану, щоб такі випадки не стали масовими.

"Зокрема повернемось до ідеї закрити виїзд у цьому напрямку",- запропонував урядовець.

Львів'ян, які коментували цю ситуацію в мережах, обурив не лише цей випадок, але й облаштування стоянки біля нічного клубу «Fashion Club», яка вмонтована у пішохідну зону й запрограмована на такі порушення.

Люди, які коментували цю ситуацію, також згадували про особливий статус власника розважального закладу — Олександра Веремеєнка, бізнес-партнера Ігоря Кривецького, з яким міська влада навряд чи захоче сваритися.

Нагадаємо, Едем Резорт Ігоря Кривецького не повернув понад 15 га з озером у держвласніть.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів