Херсон повертається під контроль України, в місто заходять частини ЗСУ, - ГУР Міноборони

15:40 11 листопада 2022 р.

Фото до новини

Російських солдатів у Херсоні закликають не перевдягатися у цивільне і здаватися в полон

Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України, пише Dailylviv.com.

"Російські солдати! Як і очікувалося, після відступу основного угруповання військ російської армії від українського Херсона, ваше командування здало вас на долю.

Ваші командири закликають вас одягнутися в цивільний одяг і спробувати самостійно втекти з Херсона. Очевидно, ви не можете цього робити.

Херсон повертається під контроль України, в місто заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів перебувають під вогневим контролем української армії. Будь-які спроби протидіяти ЗСУ будуть перешкоджані. Кожен російський солдат, який чинитиме опір, буде знищений.

У вас є лише один шанс уникнути смерті - негайно здатися.

У разі добровільного полону Україна гарантує вам виживання та безпеку. Ми виконуємо Женевські конвенції, гарантуємо військовополоненим харчування, медичну допомогу та можливість обміну на військовослужбовців Збройних Сил України, яких тримають у полоні в РФ.

Здаватися в полон безпечно після попереднього обговорення умов капітуляції з уповноваженими представниками українського командування, зателефонувавши на гарячу лінію Державного проекту України "Хочу жити": 

+38 066 580 34 98
+38 093 119 29 84
(цілодобово)
або скористайтеся чат-ботом "Хочу жити" 
 
 
 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів