Європа збільшить кількість боєприпасів для України

22:16 19 липня 2023 р.

Фото до новини

Українські військові у контрбатарейній боротьбі за допомоги високоточних снарядів знижують оборонні спроможності росіян.

У коментарі Military Media Center експерт Сергій Кузан прогнозує, пише Dailylviv.com, що після останньої онлайн зустрічі у форматі Рамштайн країни-партнери збільшать виробництво не тільки боєприпасів західного калібру 155 мм, а також і виробництво «радянських» калібрів у країнах Східної Європи. 

«Це дуже важливо, тому що під забезпечення наших потреб запускається вся військова інфраструктура», - сказав голова Українського центру безпеки та співпраці.

Він зазначив, що у середовищі військових у країнах-союзниках є «повне розуміння», що українська армія в теперішніх умовах не може застосувати іншу тактику наступу, окрім як поступове скорочення військового потенціалу ворога

За словами аналітика, в умовах тотальної ракетної переваги, в умовах тотальної авіаційної переваги ворога, враховуючи оборонні рубежі, які готувалися багато місяців, йде поступова, планомірна робота української армії.

Українські військові у контрбатарейній боротьбі, за допомоги високоточних снарядів знижують оборонні спроможності росіян. 

«Ми не можемо собі дозволити діяти як росіяни, кидатись у «м’ясні» штурми», – сказав Сергій Кузан.

Він додав, що росія буде намагатись використати цей період, який може тривати ще тижні, аби деморалізувати партнерів України і українське суспільство. 

«Але логіка наступу має свої етапи і зараз зниження бойового потенціалу ворога є єдиною можливістю, аби пізніше зламати його оборону. Нам потрібно набратись терпіння, наші партнери це розуміють».

Україна отримає від США касетні боєприпаси, які посилять контрнаступ

ЗСУ бракує снарядів радянського взірця - WP

Україна здатна захистити Європу від розповзання російського зла і хаосу, - Зеленський

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів