Футбол у воді на стадіоні Львівщини, який реконструювали за 25 млн грн (відео)

13:48 24 вересня 2021 р.

Фото до новини

У Самборі, унаслідок дощів, затопило реконструйований стадіон імені Лева Броварського, який урочисто відкрили три місяці тому.

Відеофакт про це оприлюднили самбірчани у Фейсбук-групі ГО «Потужна Громада». На ньому видно, як футболісти грають на стадіоні, поле якого затопило водою, пише Dailylviv.com.

Реконструювали стадіон майже 2 роки. Для проведення робіт залучили кошти різних рівнів - міського бюджету, обласного у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини та державного у межах президентської програми «Велике Будівництво» на суму у понад 25 млн грн.

"Тепер тут є комфортні трибуни, сучасна система поливу футбольного поля, оновлений газон, бігові доріжки, а замість аварійних споруд - зручне адміністративне приміщення з роздягальнями. Модерна спортивна арена може приймати понад дві тисячі глядачів", - повідомляли під час відкриття об'єкту.

Замовником реконструкції стадіону була Самбірська міська рада. Вона ж зобов’язалася опікуватися його благоустроєм після реконструкції.

Ось як коментують це відео:

Sasha Khmara

 - Це стадіон, на який було виділено 20-26 млн грн.
  • Sasha Khmara 33,5 млн. грн
     
    Василь Дністрян
    - Це відео треба вислати Зеленському, хай подивиться, як в рамках Великого будівництва його ставленики Гамар і Козицький "освоїли" кошти. Будинок в Ралівці гамар купив за 70 штук баксів, тому стадіон і плаває. СЛАВА ЗЛОДІЯМ!!!
     
    Самбірський Портал
    - Яка гарна інформація. Цікаво, де ці дренажі, які були передбачені у ПКД під час будівництва? Головне, що гроші вкрали. А Самбірський портал ще при відкритті писав скільки заробила влада на цьому об’єкті. Націонална поліція, ви не вкурсі чи отримали відкати з даного об’єкту? Генеральна прокуратура, закликаю вас розібратися по даному об’єкту. Державне бюро розслідувань, прошу вас перевірити всі наявні факти по цьому. Бо Офіс Президента не вкурсі, що в Самборі на Великому будівництві місцеві чиновники заробили великі гроші. Ось таке коїться і наразі всі закривають очі та мовчать

ФК Самбір зіграє з ветеранами-зірками українського футболу на стадіоні імені Лева Броварського

Велике будівництво модернізує інфраструктуру та створює нові робочі місця

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів