На Львівщині виконали 63% програми розвитку фізкультури й спорту

16:48 5 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivoblrada.gov.ua

Комісія з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради заслухала звіти про виконання профільних обласних програм.

Про це повідомили у Львівській облраді, де також розповіли: «Спочатку члени комісії заслухали звіти про стан виконання обласних програм, які належать до компетенції профільної комісії. Зокрема, виконання Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року на сьогодні становить 63%».

«Здійснивши моніторинг дотримання термінів виконання заходів Програми в частині «Спортивний майданчик», профільна комісія внесла зміни до місць розташування спортивних майданчиків», – поінформували також в облраді.

Голова комісії Петро Жукровський наголосив: «Відповідно до затвердженої Програми замовники, які не встигли розпочати роботи з будівництва спортивних майданчиків до 1 вересня 2019 року, позбудуться кошторисних призначень. Мені, як голові комісії, не зрозуміла позиція відділу освіти Буської райдержадміністрації, який, маючи можливість збудувати два сучасних майданчика при школах, станом на початок навчального року не зумів чи не захотів провести тендерні процедури. Тому через такі незрозумілі дії в обласний бюджет повертаються майже 1,5 млн. гривень».

«Депутати з метою ефективного використання коштів внесли зміни в напрямки використання коштів по заходах Програми «Молодь Львівщини», відсоток виконання якої – 66%», – повідомили також в облраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів