Евакуація автомобілів від вокзалу: 40 великих автобусів циклічно вивозять людей

13:39 6 березня 2022 р.

Фото до новини

Львівська міська рада закликає водіїв не паркувати свої авто на вул. Чернівецькій та на вул. Городоцькій у районі приміського вокзалу. Таке хаотичне паркування створює суттєві перешкоди для руху автобусів, які вивозять вимушено переселених людей із залізничного вокзалу. Відтак, автомобілі, припарковані у цій локації, евакуйовують.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Щоденно силами міських автобусних перевізників здійснюється евакуація тисяч вимушених переселенців із залізничного вокзалу. Для цього постійно залучені понад 40 великих автобусів, які циклічно на безоплатній основі вивозять людей до кордону та на інші локації.

Проте, через хаотичне паркування на вул. Городоцькій (у районі приміського вокзалу), унеможливлюється рух автобусів, створюються затримки. Люди, виснажені багатоденним перебуванням у дорозі, змушені витрачати свій час у заторах.

Упродовж ночі, спільно з поліцією, здійснювали евакуацію автомобілів, які припарковані з порушенням та перешкоджають дорожньому руху. Також працюють інспектори з паркування.

Велике прохання до водіїв паркуватись таким чином, щоб не ускладнювати рух на цьому вузлі та дати можливість автобусам робити свою справу», - зазначив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Він уточнив, що вночі у цій локації евакуатори були застосовані щодо 37 автомобілів, однак в процесі евакуації частину машин власники встигли забрати.


Нагадаємо, сьогодні у місті майданчики для платного паркування є недовантажені, тому водії мають можливість повноцінно паркуватися без порушень правил дорожнього руху.

Черги перед пунктами пропуску з сусідніми державами на виїзд з України

До Польщі почне надходити систематична організована допомога з усього світу

Дружина у багажнику Лексуса намагалася вивезти свого чоловіка за кордон (відео)

У Львові з перехрестя вулиць Городоцька-Чернівецька забрали покинуті автомобілі

Залізничний вокзал у Львові закрили для приватного автотранспорту і таксі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів