Ексдепутати Тістики отримали від депутатів Львова згоду на забудову майже гектару землі на вул. Миколайчука

12:44 29 березня 2021 р.

Фото до новини

Депутати Львівської міськради проголосували за ухвалу, якою змінюється цільове призначення орендованих ПП «Юридична компанія «Егіда-Львів» земельних ділянок на вул. Миколайчука.

Про це інформують Наші гроші. Львів, пише Dailylviv.

«Егіда-Львів» орендувала ділянки на вул. Миколайчука для обслуговування насосних свердловин. Ухвалою дозволяється оренда ділянок площею 0,83 га вже для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків (одна з чотирьох ділянок – для будівлі змішаного використання). При цьому, згідно з даними державного реєстру нерухомості, фірмі на цих ділянках належать об’єкти нерухомості загальною площею лише 14,2 кв. м.

За таке рішення під час останнього засідання 25 березня проголосувало 39 депутатів, з яких ЄС – 20 депутатів, Сапомоміч – 14, Свобода – 4. Це рішення також підтримав секретар ради, «свободівець» Маркіян Лопачак. Проти голосувало 11 депутатів.

До проєкту ухвали були зауваження директорки юридичного департаменту ЛМР Гелени Пайонкевич. Відповідно до детального плану території, одна із ділянок розташована в зоні Ж-4 (змішаної житлової забудови) і частково в зоні Р-3 (зона озеленених територій загального користування), де не передбачено формування земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будівників.

Передані в оренду ділянки

Ухвалою всі ділянки передаються в оренду «Егіда-Львів» до 23 квітня 2025 року. Станом на п’ятницю, 26 березня, ухвала ще не з’явилась на сайті міськради як підписана міським головою.

ПП «Юридична компанія «Егіда-Львів» належить Володимиру та Ярославу Тістикам (по 42,5%) і їхній тітці Ніні Мичці (15%). Тістики були депутатами від ВО «Свободи», Ярослав – Львівської міськради, Володимир – Львівської облради. Син Ярослава Тістика Ростислав є народним депутатом від «Слуги народу».

Вісім висотних будинків - замість автостоянки на вулиці Щирецькій: виконком дав добро

П'ять нових гетто: нові депутати Львова перетворюють місто на житловий концтабір

У Львові на Кульпарківській, 96 - у шкідливій зоні - збудують житловий будинок

У Львові збудували місто в місті без шкіл і дитсадків (відео)
Житловий комплекс Tiffany apartments від компанії Мій дім: квартири тут радять не купувати
Самовільне будівництво родини Брезіцьких біля ринку «Добробут» зупинила ДАБК

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів