Дві соцмережі дозволили заклики до смерті Путіна

01:08 11 березня 2022 р.

Фото до новини

Reuters повідомляє, що користувачам Facebook та Instagram у "деяких країнах" буде дозволено закликати до насильства проти росіян та російських військових.

Про це повідомляє Reuters, пише Dailylviv.com.

Соцмережі також дозволять публікації, які "закликають до смерті президента Росії Владіміра Путіна або президента Білорусії Олександра Лукашенка", але без вказівки "місцезнаходження або методу".

Як стверджується, заклики до насильства над росіянами пропустять, якщо у повідомленні явно йдеться про спецоперацію в Україні. Таким чином, йдеться про зміну політики заборони розпалювання ненависті в соцмережах, а "деякі країни" - це Латвія, Литва, Естонія, Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія, Росія та Україна.

«У результаті російського вторгнення в Україну ми тимчасово дозволили такі форми політичного вираження, які зазвичай порушують наші правила, як-от насильницькі висловлювання, такі як «смерть російським загарбникам». Ми все одно не дозволимо достовірних закликів до насильства проти російських цивільних», – йдеться у заяві представника Meta.

Готувалися до війни з листопада, але відверто сказати про це українцям не могли, - РНБО (відео)

Росія висунула шість вимог до України, в тому числі - зміну Конституції, - ЗМІ

Українські воїни зараз борються за свободу всієї Європи, - прем'єр-міністр Польщі

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів