Дрони атакували будівлю міноборони в Москві

06:53 24 липня 2023 р.

Фото до новини

Один з дронів, ймовірно, впав навпроти Військового університету імені князя Олександра Невського – штаб-квартири ГРУ з кібернаступу.

У понеділок, близько 4-ї ранку, у Москві літали дрони. Про це повідомляють російські медіа і пабліки, пише Dailylviv.com. Пошкоджені два нежитлові будинки, інформації про постраждалих немає.

Один дрон впав на будівлю бізнес-центру на проспекті Лихачова. Другий дрон впав, ймовірно, в районі Комсомольського проспекту. За даними влади, після їхньої аварії пошкоджено нежитлові будинки, постраждалих немає. РосЗМІ припускають, що метою безпілотників була будівля Міноборони РФ, розташована поруч.

У міністерстві Шойгу заявили, що «засобами радіоелектронної боротьби 2 українські БПЛА були придушені і зазнали аварії».

Відомий болгарський журналіст-розслідувач Христо Грозєв звертає увагу на один цікавий момент у ранковій атаці по Москві.

Зазначається, що один з дронів, ймовірно, впав навпроти Військового університету імені князя Олександра Невського – штаб-квартири ГРУ з кібернаступу.

Пан Михайло дав 14 млн грн за мапу Московії, щоб купити дрони для ГУР МО

Наступного тижня стануться події, які посилять український захист, - Зеленський

Виліт російських стратегічних бомбардувальників

Нижче: світлина зі скромним ракурсом наслідків влучання дрона від пропагандистського кремлівського агентства.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів