До кладовищ у Львові довезуть усіх громадським транспортом

15:45 28 квітня 2021 р.

Фото до новини

У період Великодніх свят, з 1 до 4 травня, у Львові збільшать кількість одиниць громадського транспорту, який курсуватиме до Голосківського та Сихівського кладовищ.

Зокрема, йдеться про автобусні маршрути № 55, 38 та тролейбусний маршруту № 38.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.  

«На Великодні свята ми посилюємо роботу маршрутів громадського транспорту, який курсує до кладовищ міста Львова. Власне, якщо ми говоримо про Голосківське кладовище, то ми підсилюємо маршрут № 55 - буде курсувати 4 одиниці. На нього можна буде сісти на вул. Під Дубом біля ТРЦ «Форум». Також збільшуємо частоту курсування тролейбусного маршруту № 31 до Сихівського кладовища – буде курсувати 4 одиниці, а також маршрут № 38 буде підсилено, і він також буде курсувати до Сихівського кладовища. Ми збільшуємо кількість транспорту на вихідні з 1 до 4 травня.

Зараз, враховуючи те, що Львів перейшов у «жовту» карантинну зону, відповідно, всі попередні обмеження в основному діють. Ми далі говоримо про масковий режим, сидячі місця, єдина зміна стосується лише перевезення пільгових категорій: зараз діє рекомендація по проїзду пільгових категорій з 11 до 16 години. Ми справді дуже просимо мешканців Львова, які мають пільги, намагатись користуватись транспортом не у пікові години», - зазначив начальник управління транспорту Орест Олеськів.

Остання ніч опалювального сезону у Львові

П'ять найпопулярніших рейсів потягів на травневі свята

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів