Десятки безпілотних літаків увійшли з півночі в повітряний простір Ізраїлю

19:32 11 жовтня 2023 р.

Фото до новини

На карті тривог помічено багато міст.

«Десятки безпілотних літаків увійшли з півночі. Хезболла розпочала війну проти Ізраїлю. Жителі півночі опинилися у небезпеці», - повідомляють ізраїльські ЗМІ, пише Dailylviv.com.

На карті тривог помічено багато міст, оскільки з Лівану були запущені дрони з непередбачуваною траєкторією.

Сирени лунали у всіх містах на півночі, включаючи Голанські висоти.

Читайте також на цю тему: Війна в Україні та Ізраїлі - це одна війна, - Каспаров

«Хезболла та Іран, очевидно, намагаються відкрити другий фронт на півночі, тоді як Ізраїль зайнятий південним фронтом. США повинні будуть діяти на цьому етапі", - каже активіст миру Хазем Альгабра.

Прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху перебуває в укріпленій кімнаті глибоко під штаб-квартирою міністерства оборони, де він проводить консультації з безпеки.

Медичний центр Рамбам у Хайфі офіційно переходить у режим надзвичайної ситуації. Його укріплена підземна лікарня на 2000 ліжок повністю обладнана, і пацієнтів переміщують вниз. МОЗ доручив медцентру протягом восьми-десяти годин перевести всіх пацієнтів і діяльність під землю.

Rambam є медичним центром третинної медичної допомоги на півночі, який відповідає за лікування всіх пацієнтів із травмами — цивільних і військових — у регіоні.

Клініки та амбулаторні послуги в лікарні будуть недоступні в четвер. Також не буде паркування біля лікарні до подальшого повідомлення.

Читайте також на цю тему: Ізраїль і США дослідять, чому напад ХАМАС став несподіваним

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів