Десята повітряна атака на столицю вночі 19 травня відбита, - КМВА

04:39 19 травня 2023 р.

Фото до новини

Усі виявлені повітряні цілі, які рухалися в напрямку Києва, були знищені силами і засобам нашої протиповітряної оборони.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація, пише Dailylviv.com.

«Десята повітряна атака на столицю за 19 днів травня! З інтервалом між останніми - менше доби. Така травнева інтенсивність «повітряного вогню» ворога по Києву. Остання повітряна тривога в столиці повʼязана зі застосуванням агресором БПЛА. За попередніми даними, рашисти знову запустили по столиці  баражуючі боєприпаси «Shahed». 

З тактичного огляду, це був напад у кілька хвиль, з короткими інтервалами між атаками. Такою тактикою кремлівське зло намагається виснажити нашу ППО, а також психологічно впливати на цивільне населення. Не дочекаються! 

Усі виявлені повітряні цілі, які  рухалися в напрямку Києва, були знищені силами і засобам нашої протиповітряної оборони. Ударів по Києву не допущено! Дякуємо захисникам неба за відмінну роботу! Дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються. Слідкуйте за новими повідомленнями. Неухильно дотримуйтеся правил безпеки при оголошені повітряної тривоги! Бережіть себе і близьких, щоденно наближайте мир в Україні після нашої Перемоги!», - написав Сергій Попко, начальник КМВА.

Вибухи у Кривому Розі, - Олександр Вілкул

У небі Львівщини пролунав вибух

Навколо повітряного простору Києва працює ППО

Повітряна тривога оголошена в усіх областях

Зліт і приземлення російських МіГ-31К

США сигналізують союзникам, що не блокуватимуть експорт їхніх літаків F-16 в Україну

Три гарантії безпеки для України у стані бодай відносного миру

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів