ДАІ просить водіїв звертати увагу на зміни дорожнього руху на проспекті Червоної Калини у Львові

21:10 12 листопада 2014 р.

Схема організації дорожнього руху

Схема організації дорожнього руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в середу: «З 12 листопада до 14 листопада проїзд усіх транспортних засобів, що рухаються по проспекту Червоної Калини у напрямку до центру міста, буде можливий лише з правим поворотом на шляхопроводі з подальшим виїздом на вулицю Хуторівку та вулицю Стрийську. Подальший рух по шляхопроводу буде неможливим».

У прес-службі обласного управління ДАІ сьогодні, 12 листопада:

«До відома учасників дорожнього руху! Просимо звернути увагу на тимчасові обмеження для проїзду транспортних засобів у місті Львові, у зв’язку із проведенням  будівельних робіт на шляхопроводі по пр. Червоної Калини.

З 12 листопада до 14 листопада проїзд усіх транспортних засобів, що рухаються по проспекту Червоної Калини у напрямку до центру міста, буде можливий лише з правим поворотом на шляхопроводі з подальшим виїздом на вулицю Хуторівку та вулицю Стрийську. Подальший рух по шляхопроводу буде неможливим.

Рекомендуємо здійснювати рух до центральної частини міста також по вул. Зеленій.

Для транспортних засобів, що рухаються по проспекту Червоної Калини у напрямку Сихівського масиву рух буде можливим лише до з’їзду з шляхопроводу на вул. Луганську. Подальший рух по шляхопроводу у даному напрямку буде неможливим».

Як інформував «ЩЛ», у прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 12 листопада, що через закриття Сихівського мосту курсують за зміненими схемами автобуси №13, 16, 26, 35, 53 і 54. У повідомленні також конкретизують:

«Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, для виконання робіт з прокладання водопровідних мереж, з 09:00 год. 12 листопада до 22:00 год. 15 листопада буде перекритий рух транспорту на проспекті Червоної Калини на ділянці від вулиці Хуторівка до вулиці Луганської. «Першочергово планується повне перекриття руху транспорту орієнтовно на два дні, а вже наступні два дні – обмеження руху на одній смузі з організацією реверсивного руху на іншій смузі руху транспорту», – зазначили в управлінні інженерного господарства ЛМР. 

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, автобуси курсують за зміненими схемами руху: маршрути №13, 16, 26, 35, 53, 54 об'їзд Сихівського шляхопроводу здійснюють по вулицях Сихівській – Зеленій – Навроцького. Маршрут №4. А об'їзд здійснює по вулицях Хуторівка – Стрийська – Чмоли – Панаса Мирного.

Як пояснили в підрядній компанії «Онур», приватний транспорт може оминати шляхопровід в обох напрямках по вулицях: Липова Алея – Дністерська – Зелена – Сихівська; Навроцького – Зелена – Сихівська; Луганська – Зелена – Сихівська; Хуторівка – Стрийська – Луганська. Нагадаємо, вказані роботи виконують в межах прокладання трамвайної колії на Сихів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів