У Львові змінено схеми руху автобусів №13, 16, 26, 35, 53 і 54

09:58 12 листопада 2014 р.

Схема організації дорожнього руху

Схема організації дорожнього руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 15 листопада буде перекритий рух транспорту на ділянці проспекту Червоної Калини від вулиці Хуторівка до Луганської.

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 12 листопада, «Щоденному Львову», що через закриття Сихівського мосту курсують за зміненими схемами автобуси №13, 16, 26, 35, 53 і 54. У повідомленні також конкретизують:

«Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, для виконання робіт з прокладання водопровідних мереж, з 09:00 год. 12 листопада до 22:00 год. 15 листопада буде перекритий рух транспорту на проспекті Червоної Калини на ділянці від вулиці Хуторівка до вулиці Луганської. «Першочергово планується повне перекриття руху транспорту орієнтовно на два дні, а вже наступні два дні – обмеження руху на одній смузі з організацією реверсивного руху на іншій смузі руху транспорту», – зазначили в управлінні інженерного господарства ЛМР. 

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, автобуси курсують за зміненими схемами руху: маршрути №13, 16, 26, 35, 53, 54 об'їзд Сихівського шляхопроводу здійснюють по вулицях Сихівській – Зеленій – Навроцького. Маршрут №4. А об'їзд здійснює по вулицях Хуторівка – Стрийська – Чмоли – Панаса Мирного.

Як пояснили в підрядній компанії «Онур», приватний транспорт може оминати шляхопровід в обох напрямках по вулицях: Липова Алея – Дністерська – Зелена – Сихівська; Навроцького – Зелена – Сихівська; Луганська – Зелена – Сихівська; Хуторівка – Стрийська – Луганська. Нагадаємо, вказані роботи виконують в межах прокладання трамвайної колії на Сихів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів