Біля Органного залу розпочинають формувати схил

14:52 20 жовтня 2022 р.

Фото до новини

На місці підпірної стінки на перехресті вулиць Степана Бандери – Чупринки розпочинають формувати схил. Далі тут облаштовуватимуть дорожнє полотно.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Як пояснив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк, роботи, які розпочали наприкінці серпня цього року, довелось призупинити через корегування проєкту – тут виявили додаткові комунікації. На сьогодні роботи відновлені.

«На перехресті вулиць Степана Бандери – Чупринки ми вже влаштували водопровід, облаштували місце під питний фонтан перед Органним залом. Частину аварійної підпірної стінки демонтували і на цій ділянці розпочинаємо роботи з формування дорожнього полотна і схилу. Одночасно демонтувати всю стінку не можна. Рухаємося поступово. Протягом місяця роботи плануємо завершити повністю», - розповів Микола Власюк.

Він наголосив, що роботи на об’єкті призупинили у зв’язку з коригуванням первинного проєкту. «Коли ми розпочали ремонтні роботи, то виявили низку комунікацій, які не були вказані в технічних умовах, відповідно, і в проєкті. Відтак ми вносили зміни у проєкт, щоб у фіналі цей громадський простір був комфортний для всіх», - додав директор ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, на місці 50-річної бетонної стінки облаштують зелений схил, який був тут історично. Вздовж цього схилу, від вул. Бандери і до вул. Дорошенка, буде пішохідна зона, біля Органного залу – громадський простір. Всі роботи виконує підрядна організація «Онур» в межах реконструкції вул. Бандери.

Замість бетонної стіни на вулиці Бандери у Львові облаштують зелений схил (відео)

Підпірна стіна на вулиці Бандери в аварійному стані: львів'яни бояться обвалу

У Львові відновили реконструкцію вулиці Шевченка

Нових доріг для ремонту у Львові перекривати не будуть, - мер Львова




Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів