БЕБ заблокував роботу «Холдингу емоцій «!Фест». Проводять обшуки

15:59 17 жовтня 2023 р.

Фото до новини

У вівторок, 17 жовтня, Бюро економічної безпеки почало обшуки у Львові в офісах «Холдингу емоцій «!FEST».

За словами PR-директора холдингу Тараса Маселкоа, обшуки розпочалися орієнтовно о 14 годині на вул. Старознесенській, 24-26, де розташовані офіси «Холдингу емоцій «!FEST», пише Dailylviv.com.

Як повідомив у коментарі Dailylviv.com PR-директор холдингу Тарас Маселко, зі слів представникі БЕБ, обшуки відбуваються на усіх чотирьох поверхах компанії.

«Співробітникам, яких налічується 80, заборонили покидати робочі місця і користуватися телефонами та комп'ютерами. Згодом телефонний зв'язок дозволили. Лише одній співробітниці дозволили піти додому - у неї маленька дитина. Причин обшуків не називають», – повідомив Тарас Маселко.

Читайте також: У Брюховичах на ділянці, де росте ліс, загальмували будівництво багатоповерхівок рестораторів зі Львова

Довідка

"Холдинг емоцій «!FEST» — мережа концептуальних авторських ресторанів та напрямків, заснована у Львові 2007 року трьома підприємцями: Андрієм Худо, Дмитром Герасімовим та Юрком Назаруком.

Поява багатьох ресторанів мережі викликала дискусії у суспільстві (зокрема, щодо «Мазох-café» та «Криївка». Окрім власне ресторанного бізнесу, мережа також створила кілька атракцій. Так, наприклад, біля входу в «Мазох-café» встановили пам'ятник видатному львів'янину Леопольдові фон Захер-Мазоху.

У мережу входить понад 20 закладів.

Нагадаємо, наприкінці вересня в одному зі закладів -Майстерні шоколаду,яка входить до компанії "Холдинг емоцій «!FEST» отруїлися сім працівників.

Читайте також: Мережа ресторанів у Львові збудує біля колишньої президентської резиденції 6-поверхове житло

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів