Сім працівників популярної Майстерні шоколаду у Львові отруїлися

20:38 28 вересня 2023 р.

Фото до новини

Інцидент трапився у закладі на вул. Сербській у центрі Львова. Що могло стати причиною масового отруєння, з’ясовують фахівці.

Про це повідомляє ZAXID.NET, пише Dailylviv.com.

У четвер, 28 вересня, сімох працівників, які проходять стажування у «Львівській майстерні шоколаду», госпіталізували в інфекційну лікарню з гострою кишковою інфекцією. Інцидент трапився у закладі на вул. Сербській у центрі Львова. Що могло стати причиною масового отруєння, з’ясовують фахівці.

Директор Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко розповів ZAXID.NET, що від початку доби на стаціонарне лікування поступили семеро хворих. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

«На цей час загрози для їхнього життя немає. Проводиться комплекс діагностичних та лікувальних заходів у повному обсязі, відповідно до протоколу», – розповів Сергій Федоренко.

Пацієнти поступили до інфекційної лікарні зі скаргами на нудоту, блювання, підвищення температури та пронос.

Харчове отруєння, зі слів директора інфекційної лікарні, могло статися через неякісні продукти чи їжу, приготовлену з порушенням технології. Причини встановлюють фахівці Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Піар-директор холдингу «!Fest» Тарас Маселко уточнив ZAXID.NET, йдеться про харчове отруєння працівників, які проходять стажування у закладі на вул. Сербській, вони харчувалися їжею, привезеною постачальником, що готує обіди. Зараз у компанії з’ясовують, що могло стати причиною інциденту. Назву компанії, яка забезпечує харчуванням працівників закладу, поки не розголошують.

Нагадаємо, випадки харчового отруєння у закладах, які належать "Холдингу емоцій "!Fest", уже траплялися.

Один з найбільш резонансних - отруєння відвідувачів ресторану "Театр пива "Правда". Тоді у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція» було госпіталізовано майже 60 осіб.

На вулиці Сербській у Львові знімають з фасаду будівлі «Майстерні шоколаду» її недолугий декор (відео)

Львів’янин звинуватив росіян у крадіжці його ідеї

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів