Батьки загиблого Володимира Солтиса купили машину швидкої допомоги для побратимів сина

15:18 9 грудня 2022 р.

Фото до новини

«Швидку» передати у військову частину, де служив загиблий воїн.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Таким благородним вчинком Іван Степанович і Ярослава Євгенівна Солтиси з Судової Вишні вирішили увіковічнити пам’ять про свого єдиного сина, Володимира Солтиса, який не дожив до свого 35-річчя, і віддав своє життя за волю і незалежність України. Воїн-доброволець загинув під час виконання бойового завдання біля Бахмута на Донеччині. 

«Я вирішив придбати сучасний автомобіль швидкої допомоги, щоб саме так рятувати життя військових на фронті», – зазначив батько Володимира Солтиса.

Батьки вирішили, щоб син і далі, навіть після смерті, був прикладом для інших і допомагав своїм побратимам на фронті. Автомобіль обладнаний всім сучасним медичним устаткуванням. На капоті транспортного засобу розміщений портрет сина Володимира.

Довідка

Володимир Солтис разом з дружиною проживав у Бортятині, у сім’ї виховується донечка Оленка. Але коли розпочалася повномасштабна війна відразу прийняв рішення йти захищати рідний край від окупантів.   

Володимир без роздумів пішов у військкомат добровольцем, – розповідає його батько Іван Степанович.  Він просто прагнув якнайскоріше потрапити на фронт, щоб проганяти ненависного ворога з рідної землі. Він служив у військовій частині 14-ої ОМБр, але коли випала нагода йти у розвідувальні підрозділи і їхати на фронт – відразу ж прийняв це рішення. 

Спочатку виконували бойові завдання на Харківщині, потім – на Донеччині. Загинув під Бахмутом у жорстокому бою. 

Автомобілі екстреної медичної допомоги їдуть на фронт від IT-компанії SoftServe

З Британії до Львова їдуть броньовані карети швидкої допомоги PINZGAUER

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів