Ауді А4 і Porsche на Львівщині злетіли з траси: дві причини

12:00 1 серпня 2022 р.

Фото до новини

Один з водіїв перебував у стані сп’яніння, а другому стало погано за кермом: попередні версії.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 31 липня, близько 21.15, поблизу села Бориня Самбірського району. Як попередньо встановили правоохоронці, 23-річний житель одного з сіл району, керуючи автомобілем «Ауді А4», на автодорозі  «Бориня - Боберка» не впорався з кермуванням і з'їхав у кювет. 

Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля, 19-річна місцева мешканка, отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована. Під час медичного освідчення встановлено, що водій перебував у стані сп’яніння.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. 

Також цього дня, близько 9.30, 57-річний львів’янин, керуючи автомобілем «Porsche», рухаючись зі Львова до Стрия, на трасі «Київ -Чоп» поблизу села Красів врізався у відбійник, з’їхав у кювет, внаслідок чого автівка перекинулася на дах.  Як попередньо встановили правоохоронці, водію стало погано за кермом.

Він, а також двоє його пасажирок, мешканок Львова віком 40 та 47 років, отримали тілесні ушкодження різної важкості й були госпіталізовані.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286  (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Досудові розслідування тривають. Правоохоронці з'ясовують всі обставини подій.

Старий автомобіль спалахнув під час їзди

Смертельна ДТП за участі Mercedes і Peugeot: дорослі загинули, діти у важкому стані

У Львові в ДТП потрапили п'ять автомобілів (відео)

Водійка позашляховика протаранила чергу автомобілів на кордоні: двоє потерпілих

У Львові водійка проштрафилася через 3 години після одержання посвідчення

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів