П'яний водій розбив Вольво у Сокільниках і заробив два протоколи

12:32 16 грудня 2020 р.

Фото до новини

На чоловіка склали два протоколи: за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Цієї ночі патрульні склали 12 протоколів на нетверезих водіїв. За два останні будні дні — 31 протокол. Про це повідомила патрульна поліція Львіської області, пише DailyLviv.

Розповімо вам про одного із керманичів, який сівши за кермо п'яним розтрощив свою автівку. Це відбулося близько 3-ї години ночі на кільці поблизу села Сокільники.

44-річний львів'янин порушив пункти: 2.3. б (Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій повинен бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну) ПДР та 12.1 (Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати дорожню обстановку) ПДР.

Відтак, потрапив у ДТП — в'їхав у відбійник і розбив свій автомобіль Volvo XC 90. 

У водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Він виявив бажання пройти з в медичному закладі.

Результат — 1,56 проміле.

На чоловіка склали два протоколи: за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Патрульна поліця закликає водіїв в жодних обставинах не порушувати пункт 2.9.а (Керувати транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції) ПДР.

У Львові автомобіль на перехресті травмував 11-річного школяра

Менше доби поліція на Львівщині шукала автомобіль і водія-втікача, причетних до смертельної ДТП

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів