21-річний луганчанин, який втратив праву руку, працює кухарем в УКУ

23:13 1 лютого 2024 р.

Фото до новини

У Superhumans Center створили базу вакансій, у якій є понад 230 пропозицій: від водія, кухаря до проєктного менеджера та фінансового аналітика.

Про це повідомив начальник ЛОВа Максим Козицький, пише DailyLviv.com.

Як розповів начальник ЛОВА, Володимиру Брітікову - 21 рік. Минулого літа ворожі снаряди влучили у його житло в Лисичанську. Хлопець отримав численні осколкові поранення і втратив праву руку. 

Наприкінці 2023 року він пройшов протезування у Superhumans Center. Через кілька тижнів після цього фахівці центру також допомогли йому повернувся до своєї професії. Зараз Володимир працює кухарем у трапезній Український католицький університет.

Читайте також: Уперше в Україні: у Львові бійцю, який втратив дві ноги, вживили протез просто в кістку (відео)

"Сьогодні я хочу сказати велике дякую команді Superhumans Center, яка за пів року провела близько десятка екскурсій для представників великого та середнього бізнесу. Під час таких екскурсій вони буквально опинялися у колісних кріслах, щоб відчути, як це – пересуватися людині з інвалідністю та врахувати потреби таких людей, створюючи заклади та громадські простори.

Як і у всіх добрих задумах, результат перевершив очікування: завдяки таким екскурсіям компанії почали пропонувати роботу нашим воїнам та цивільним, які проходять протезування та реабілітацію у Superhumans і вчаться жити з новими ногами й руками. 

У центрі створили базу вакансій. Зараз у ній є понад 230 пропозицій: від водія, кухаря до проєктного менеджера та фінансового аналітика. Крім того, Superhumans разом з кількома підприємствами напрацьовує проєкт, який дозволить ветеранам знайти роботу в агросекторі", - наголосив Козицький.

Нагадаємо, 14 квітня, на Львівщині урочисто відкрили першу чергу новітнього Superhumans Center – всеукраїнського центру з протезування та реабілітації постраждалих внаслідок повномасштабного російського вторгнення в Україну. 

Клініка спеціалізуватиметься на протезуванні, реабілітації, реконструктивній хірургії та лікуванні посттравматичних розладів, як військових, так і цивільних. У центрі виконуватимуть протезування різної складності, використовуючи німецьке обладнання. 

Створили центр на базі одного з госпіталів у Львівській області. Облаштували центр, загальною площею у 2 тисячі м2, у рекордні терміни. Ремонтні роботи розпочали в жовтні 2022 року і вже за 5 місяців оголосили про відкриття. Superhumans Center надаватиме якісні медичні послуги трьом тисячам пацієнтів на рік. 

Читайте також: Став на протез і пішов до шлюбу. У Гарнізонному храмі Львова повінчали воїна з Кривого Рогу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів