14 вересня - День танкових військ: привітання Зеленського і Залужного

15:45 14 вересня 2023 р.

Фото до новини

Сьогодні танкісти вкотре зустрічають професійне свято на бойових позиціях.

Президент України Володимир Зеленський привітав танкістів з професійним святом, що відзначають 14 вересня, - Днем танкових військ. Про це повідомило офііційне інтернет-представництво Президента України, пише Dailylviv.com.

"У боях з російським агресором українські танкові екіпажі підтвердили свою високу майстерність та професіоналізм і вкотре продемонстрували вміння діяти як потужний броньований кулак, - йдеться у привітанні Володимира Зеленського. - Володіючи значним бойовим досвідом, отриманим у боях з ворогом, військовослужбовці танкових військ у найкоротші терміни опанували нові іноземні зразки озброєння і військової техніки, підвищивши бойові можливості підрозділів, та продовжують успішно нищити російських окупантів.

Від імені Українського народу дякую особовому складу танкових військ за сумлінне виконання військового обов’язку, героїзм, мужність, відвагу і самопожертву.

Вшановуючи українських танкістів, схиляємо голови перед героями, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність України. Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиг.

Висловлюю вдячність усім трудовим колективам української танкобудівної галузі, танкоремонтних підприємств за самовіддану працю та значний внесок у нарощування бойових спроможностей танкових військ".

"Наші воїни-танкісти – це надійна броня всього українського народу, - зазначив у привітанні Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний. - Повсякчас вони виконують бойові завдання у надскладних умовах. Їхні професіоналізм, хоробрість та відданість Батьківщині – безцінні.

Сьогодні вони вкотре зустрічають професійне свято на бойових позиціях. Нині кожен танковий екіпаж напоготові мужньо прийняти бій та дати достойну відсіч ворогу на своїй бойовій машині. 

Я вдячний кожному з вас за службу! Разом - до Перемоги!"

«Залізний кулак» перемоги: в Україні відзначають День танкових військ, написали у Міністерстві оборони України.

Зупинити та зламати опір російських окупантів, на повних обертах прорвати оборону й розгромити ворога — це про наших танкістів! Українські воїни — символ могутності та бойового потенціалу.

Український танковий батальйон заповнять американські танки M1A1 Abrams

У Запорізькій області ЗСУ застосували танк-камікадзе

Танки Abrams Україна отримає в середині вересня

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів