1 жовтня чотири регіони Росії зазнали обстрілів БпЛА

16:53 1 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Мер Смоленська заявив, що вранці над обласним центром та в його передмістях було збито "п'ять українських безпілотників літакового типу".

Про це повідомляє DW, пише Dailylviv.com.

У неділю, 1 жовтня, на Росії губернатори регіонів повідомляють про обстріли району центрального ринку в Шебекіно Бєлгородської області, а також населених пунктів Брянської та Смоленської областей. Безпілотний літальний апарат також був збитий над Краснодарським краєм.

У Шебекіно під час обстрілу постраждали троє людей, пошкоджені фасади торгових павільйонів, гаражі та три автомобілі, повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков. За його словами, населений пункт обстріляли Збройні сили України.

Мер Смоленська заявив, що вранці над обласним центром та в його передмістях було збито "п'ять українських безпілотників літакового типу". Він закликав мешканців міста, "зберігати спокій і без необхідності не залишати житлові будинки, а також утриматися від заміських поїздок". Постраждалих, за словами мера, немає.

Обстрілу також зазнало прикордонне село Любечани Климівського району Брянської області, повідомив голова регіону Олександр Богомаз. Пошкоджені дві адміністративні будівлі та кілька житлових будинків. Постраждалих, за даними губернатора, немає.

Крім того, вранці 1 жовтня міноборони Росії повідомило, що сили ППО "збили український безпілотник над територією Краснодарського краю". Через атаку БПЛА в міжнародному аеропорту Сочі було тимчасово обмежено польоти. О 8.20 за місцевим часом аеропорт повернувся до роботи у звичайному режимі.

Водночас київські видання з посиланням на Головне управління розвідки міноборони України повідомили новину, що внаслідок атаки українських безпілотників є влучання у стоянку російських вертольотів у районі Адлера у Сочі.

Слово росія можна писати з маленької букви

Ректор Львівської політехніки придбав на аукціоні снаряди і відправив їх на фронт: що там написано

Українські дрони-невидимки великої дальності Punisher вже на фронті

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів