Війна поступово повертається на територію Росії - Зеленський

01:03 31 липня 2023 р.

Фото до новини

Війна "поступово повертається" на територію Росії, заявив у неділю у вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський.

Про це пише Dailylviv.com.

«Російська агресія збанкрутувала на полі бою. Сьогодні 522-й день так званої «спецвійськової операції», яка розрахована керівництвом Росії на тиждень-два», - сказав Зеленський.

«Україна стає сильнішою. ​​Поступово війна повертається на територію Росії - до її символічних центрів і військових баз, і це неминучий, природний і абсолютно справедливий процес», - додав він. 

Однак Зеленський попередив, що Росія все ще може атакувати критично важливу енергетичну інфраструктуру України цієї зими, як це було минулого року з руйнівним ефектом. Президент повідомив, що в неділю зустрівся з регіональними чиновниками, щоб обговорити підготовку до можливих сценаріїв.

У неділю Зеленський також зустрівся з пораненими бійцями та бригадами медиків під час поїздки на захід України в Івано-Франківську область.

Нагадаємо, Росія заявила, що  збила три українські безпілотники , які намагалися атакувати Москву в неділю, це другий напад на столицю країни за тиждень.

Восени та взимку ворог спробує повторити терор проти української енергетики, - Президент

Садовий повідомив Зеленському про чотири пріоритети, які фінансуватиме Львів

Ракета знесла чотири поверхи училища у Сумах, - Зеленський

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів