У Львові закінчилася нічиєю третя партія фіналу чемпіонату світу зі шахів серед жінок (відео, оновлено)

21:52 5 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lviv2016.fide.com

Рахунок в матчі – 2:1 на користь китаянки.

Сьогодні, 5 березня, відбулася третя партія чемпіонату світу з шахів серед жінок між чинною чемпіонкою Марією Музичук та претенденткою на шахову корону Хоу Іфань. Партія завершилася нічиєю. Після трьох ігор рахунок 2:1 на користь китаянки.

За словами учасниць шахового чемпіонату, у день відпочинку між шаховими партіями, вони відпочивали та готувалися до наступної гри. Після проведених трьох шахових партій, учасниці не мають зауважень щодо умов проживання та організації чемпіонату світу з шахів.

Натомість про сьогоднішню партію Хоу Іфань розповіла:

«Зарано робити якісь судження. Це була повільна партія. Можливо були якісь покращення, але важко сказати, де був критичний момент.

Учора вихідний день провела, прогулюючись по місту Львову. Я гуляла просто по місту, щось цікаве траплялось. Я просто відпочивала і гуляла.

Матч лише розпочався, зарано говорити про якісь зауваження. Місто дуже історичне і тут багато чого можна побачити. Під час прогулянки ми побачили кілька азіатських ресторанів. Ми спробуємо.

Так, у моїй країні також багато людей слідкують за матчем, не зважаючи на різницю в часі. Багато моїх друзів, прихильників слідкують за матчем». 

Завтра о 15:00 у Палаці Потоцьких розпочнеться четверта шахова партія чемпіонату, перший хід в якій зробить Святослав Вакарчук. Про це повідомили сьогодні, 5 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів