У Львівському університеті фізичної культури - новий ректор

17:19 25 листопада 2023 р.

Фото до новини

За 43-річного Ярослава Свища проголосували 74% виборців.

Про це повідомило управління молоді та спорту  ЛОВА, пише DailyLviv.com.

У Львівському державному університеті імені Івана Боберського відбулись вибори ректора. 74% виборців підтримали кандидатуру 43-річного Ярослава Свища, який є завідувачем кафедри легкої атлетики університету. За його конкурента на виборах ректора - Володимира Левківа, доцента кафедри спортивних та рекреаційних ігор Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського - проголосувало 16% виборців.

Ярослав Свищ – Заслужений працівник фізичної культури і спорту, майстер спорту України з легкої атлетики, переможець та призер національних чемпіонатів. Він також очолює Федерацію легкої атлетики Львівської області. Він також є членом колегії управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Читайте також: Скандальний вступ до виборів нового ректора в ЛНУ імені Івана Франка

«Ярослав Степанович – людина багатогранного досвіду та досягнень, адже він пройшов шлях від спортсмена до тренера, викладача, науковця та очільника обласної федерації легкої атлетики, а нині очолюватиме один з провідних вишів у сфері фізичної культури. Таке розмаїття компетенцій і досвіду у сфері з різних позицій, переконаний, стане запорукою успіху у розвитку вишу», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Нагадаємо, раніше виш понад 15 років очолював Євген Приступа.

До теми:

Український католицький університет має нового ректора

Звільнили ректора Львівського медуніверситету

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів