Реконструйований стадіон у Львові може приймати всі змагання, окрім чемпіонатів світу і Олімпійських ігор

14:12 26 листопада 2021 р.

Фото до новини

Але встановлювати світові рекорди легкоатлетам тут можна.

Легкоатлетичний стадіон навчально-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського «СКІФ» відповідає умовам проведення міжнародних змагань. 

Відповідний сертифікат учора, 25 листопада, видала Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій у відповідь на заявку компанії, що займалась реконструкцією об‘єкту. Отож стадіон може приймати усі змагання, окрім чемпіонатів світу та Олімпійських ігор.

Реконструкцію стадіону СКІФ завершили торік наприкінці серпня у межах президентської програми Велике будівництво. Кошторисна вартість проєкту – понад 13 мільйонів гривень. Тут облаштували бігові доріжки та сектори. Роботи виконували на сучасному обладнанні, за допомогою повністю автоматизованого укладача поліуретанової стяжки нового покоління, розробленого для облаштування професійних легкоатлетичних доріжок товщиною від 6 до 50 мм.

Стадіон СКІФ є унікальним, оскільки розташований на місці піщаного кар’єру та захищений від вітру зеленими насадженнями, а це забезпечує мінімальну похибку в результатах спортсменів-легкоатлетів та покращує їх загальні показники.

У Яворові реконструюють 60-річний стадіон, який зможе приймати понад 900 глядачів

Футбол у воді на стадіоні Львівщини, який реконструювали за 25 млн грн (відео)

Фантастичним назвав проєкт спорткомплексу на Торпедо міський голова Львова

Реконструкція: Стрийський стадіон Сокіл зможе приймати три тисячі глядачів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів