Не у Львові, а у Лондоні, Варшаві або Кракові: матч Динамо - Шахтар

21:34 12 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Найближчого вікенду на стадіоні "Арена Львів" має відбутися матч УПЛ між «Шахтарем» і «Динамо».

Наставник "Динамо" Мірча Луческу запропонував змінити місце проведення матчу 7-го туру УПЛ проти "Шахтаря", який запланований на 16 жовтня у Львові. Про це Dailylviv.com повідомляє з посиланням на sport.ua.

«Спочатку планувалося, що матч пройде у Лондоні, все було розплановано, - каже Мірча Луческу. - Однак під час останніх російських атак ми перебували у Львові, гравці все чули та відчували. Вони турбуються та переживають за свої родини. Мені здається, що повертатися до Львова зараз – можливо, не найкраща ідея.

Ми запропонували кілька варіантів: зіграти у Варшаві або у Кракові. Або ж у Львові, але трохи згодом – у понеділок чи вівторок, оскільки «Шахтар» грав учора, а ми граємо завтра. У нас буде дуже мало часу на відновлення та переїзд, ми зможемо провести максимум одне тренування. Тож чекаємо на відповідь від «Шахтаря», УАФ і УПЛ.

Саме в той час, коли відбувалися ці ракетні атаки, у нас було заплановане тренування. Але нам дозволили виїхати за кордон, тож плани змінилися. Це не наше рішення, потрібно знайти спільне рішення у цій ситуації. Ми пропонуємо альтернативні варіанти та чекаємо відповіді».

Першим україномовним наставником донецького Шахтаря став хорват

На стадіоні Арена Львів повітряна тривога зупинила матч УПЛ

Динамо з Рухом грають на порожньому стадіоні Арена Львів (трансляція)

Збірній України випав важкий жереб у Євро-2024

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів