Львів переміг хліборобів з Ковалівки

16:01 31 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Львів мінімально здолав Колос на виїзді та перервав 3-матчеву серію невдач.

У рамках 13-го туру Прем'єр-ліги ковалівський Колос вдома програв Львову. Звіт поєдинку подав "Футбол 24", пише Dailylviv.com.

Розпочали команди активно. Волинець вже на 2-й хвилині вступив у гру, впіймавши дальній удар когось із львів'ян. Ковалівці відповіли зі стандарту – Саків подав, Павловець продовжив на дальню стійку, та там нікого з "хліборобів" не було.

Стартовий спалах, однак, змінився затишшям. Наступний напівмомент виник у середині тайму. Однак, після прострілу Політила дует "містян" завадив пробити один одному. Натомість ще один навіс Саківа став здобиччю Ільющенкова.

Після чергового відрізку з безкінечною боротьбою у центрі поля нова нагода виникла перед перервою. На 45-й хвилині Львів отримав право на штрафний на відстані 25-ти метрів. Волинець, хоч із труднощами, але впорався з ударом Брікнера.

Друга половина стартувала атаками Львова. Перша з них завершилася кутовим. Та Романчук після навісу від прапорця пробив головою над воротами.

Наступний момент ковалівці "привезли" самі. Нгамба перехопив пас назад на голкіпера та віддав на Нича, а той у продовженні перспективної атаки віддав Довгому. Але так, що ні пробити, ні бодай наздогнати м'яч хавбек не зумів.

Далі ж суперника знову "випали" з гри хвилин на 30, зосередившись на мікроепізодах у центрі поля. Та на 83-й хвилині гостям таки вдалося відкрити рахунок. Це Олександр Романчук добив м'яч у сітку після того, як Волинець парирував удар Ернеста.

Після 13 матчів ФК "Львів" має 10 очків і посідає 12 місце у турнірній таблиці. 

ФК Львів зіграє матч-відкриття УПЛ, якщо в команді буде хоча би 14 здорових гравців

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів