Чемпіони Європи з козацького двобою зі Львівщини

13:32 27 квітня 2021 р.

Фото до новини

Чемпіонами Європи стали червоноградці Прокіп Павлюк, Антон Міщишин, Станіслав Кущишин.

У Харкові цими днями відбувся чемпіонат Європи з козацького двобою. Усього на змагання з’їхалося понад 600 учасників з різних міст України, а також представники Азербайджану, Вірменії, Грузії, Білорусі, Таджикистану та Литви. Вперше за багато років участь у змаганнях за підтримки Управління молоді та спорту Львівської ОДА успішно взяла й збірна команда Львівщини.

У розділі «Герц-3», що є аналогом фул-контакт у ММА, чемпіонами Європи стали червоноградці Прокіп Павлюк та Антон Міщишин. Бронзовим призером став Дмитро Костюк. У боротьбі «Герц» немає обмежень у використанні прийомів.

У розділі «Борня-3», що є аналогом лайт-контакту у ММА віцечемпіонами стали Давид Стула з Червонограда та Максим Пігура зі Львова. Боротьба у розділі «Борня» відбувається на татамі, контакт є дозованим.

У розділ «Герц-2» чемпіоном Європи став червоноградець Станіслав Кущишин, віцечемпіонами – Антон Мішчишин та Дмитро Костюк. У розділі «Борня-2» золото змагань виборов Станіслав Кущишин, а бронзу – Давид Стула та Максим Пігура. Чемпіоном Європи у розділі «Боротьба», що є аналогом греплінгу став Прокіп Павлюк.

Козацький двобій – український національний вид змішаних бойових мистецтв. У змаганнях з козацького двобою участь беруть спортсмени різних видів. Це і каратисти, представники рукопашного бою, тхеквандисти, спортсмени змішаних єдиноборств, кікбоксери, боксери.

Львів здобув четверту поспіль перемогу вдома

Команда Маркевича програла Руху зі Львова-Винників

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів