Команда Маркевича програла Руху зі Львова-Винників

21:30 23 квітня 2021 р.

Фото до новини

У рамках прем'єрного поєдинку 23-го туру УПЛ Маріуполь зазнав нищівної поразки від Руху.

Рух перед виїзним матчем проти Маріуполя перебував на останній позиції, однак для виходу із зони вильоту львів'янам достатньо було набрати одне очко. Азовці мали відрив від дна у п'ять залікових балів, але у конкурентів знизу були матчі в запасі – таким чином, поразка сьогодні нікого не влаштовувала. Та і нічия не входила в плани команд.

Про це повідомив Футбол24, пише Dailylviv.  

Підопічні Остапа Маркевича провалили поєдинок проти Олімпіка в попередньому турі, забивши швидкий гол і розслабившись. Це ледь не вилилось у поразку, тож футболісти Маріуполя намагалися не повторювати помилку – господарі одразу захопили ініціативу й виглядали значно активніше. Та, зрештою, відпочивати команди відправились за нулів на табло.

На початку другого тайму Маріуполь продовжував володіти ініціативою, створюючи моменти для взяття воріт.

Але футболісти Руху зуміли змінити хід зустрічі. На 65-й хвилині внаслідок закидання на хід Борячуку форвард львів'ян виходив сам на сам з Гальчуком, тож Чоботенко відверто збив Андрія – головний арбітр без сумнівів витягнув червону картку для центрбека Маріуполя, а також призначив пенальті. З першим рішенням ніхто не сперечався, але на повторі стало помітно, що фол стався до штрафного. Втім, повтори у цьому матчі не використовували, тож Климчук з "позначки" впевнено розвів Гальчука та м'яч по різних кутах. 0:1.

Остап Маркевич кинув у бій Кащука, однак в атаці у Маріуполя нічого не клеїлося. Рух же почав розривати азовців: на 72-й хвилині Бойчук стріляв з лівого краю штрафного під ближню стійку (Гальчук впорався), на 74-й Борячук ледь не замкнув простріл, а на 75-й він же пробив головою метрів з шести після навісу від свіжого Притули – 0:2! Це вже була вагома заявка не перемогу.

Маріуполь міг відродити інтригу на 82-й хвилині, коли Топалов зачепився за класне закидання й перекинув м'яч у дальній кут. У Дмитра вийшов красивий гол, але його скасували через офсайд. Повтор, однак, показав сумнівність положення поза грою.

Після цього гості вирішили закрити гру. Іван Федик на 86-й хвилині випустив на поле Копину та Руніча, а останній вже на 88-й замкнув простріл з правого флангу від Мисика – 0:3! Розгром. Саме з цим рахунком матч і добіг кінця. Рух святкує перемогу й покидає зону вильоту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів