Природа (cтор. 108)

Фото для новини

18:05 15 лютого 2019 р.

У Львові відкрили п’яту загальноміську виставку декоративних та співочих птахів

У прес-службі Львівської міськради повідомили в п’ятницю, 15 лютого, в приміщенні Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру на вулиці Кубанській (№12) відкрилася V загальноміська виставка декоративних та співочих птахів.

Природа

Фото для новини

11:15 15 лютого 2019 р.

На Львівщині відновилися унікальні карстові водойми

Працівники відділу рекреації та туризму Львівської ОДА виявили під чергового зимового обстеження карстових водойм «Сині вікна» у Національного природного парку «Північне Поділля», що дві карстові воронки вщент заповнені водою.

Природа

Фото для новини

10:45 15 лютого 2019 р.

У Львові виявили викиди в повітря в бездозвольний період

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області провели планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства товариством з обмеженою діяльністю «Біоальтернатива», яка надає послуги з постачання пари, гарячої води та кондиціонованого повітря суб’єктам господарювання на території Стебника, Моршина, Сокаля, Бродів і Львова.

Природа

Фото для новини

17:40 14 лютого 2019 р.

У Львові створять ландшафтний заказник

У четвер, 14 лютого, з метою збереження унікальних торфово-болотних комплексів на головному європейському вододілі з найглибшим у регіоні заляганням покладів торфу, на сесії Львівської міської ради надали згоду на створення об’єкта природно-заповідного фонду – ландшафтного заказника місцевого значення «Торфовище Білогорща».

Природа

Фото для новини

14:05 13 лютого 2019 р.

На Львівщині оштрафували керівника агропідприємства

Працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області провели планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства приватним агропідприємством «Галичина».

Природа

Фото для новини

09:05 13 лютого 2019 р.

ДСНС оголосила на Львівщині штормове попередження

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології України, в середу, 13 лютого, на Львівщині місцями очікуються пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду й хуртовини.

Природа

Фото для новини

15:45 12 лютого 2019 р.

Гідрометцентр попередив львів’ян про пориви вітру й хуртовини

За інформацією регіонального центру з гідрометеорології, 13 лютого місцями у Львові очікуються пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду й хуртовини, а на дорогах – ожеледиця.

Природа