Муніципального притулку для безпритульних тварин у Львові не буде ще два роки

09:58 9 квітня 2021 р.

Фото до новини

Проект і кошторис притулку застаріли за 9 років, стверджує начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Владислав Іванов.

Постійна комісія екології, природокористування та енергозбереження Львівської міської ради погодила дорожні карти з реалізації двох електронних петицій.

Про це повідомив інформпортал депутатів ЛМР, пише Dailylviv.

Для першої електронної петиції - «Негайно розпочати будівництво у м. Львові муніципального притулку для безпритульних тварин з терміном реалізації проєкту до кінця 2021 року» (авторка - Андріана Байло) - депутати визначили початок її втілення 12 квітня 2021 року. 

Однак дорожня карта реалізації цієї електронної петиції розрахована на 24 місяці. Тому що вона передбачає корегування концепції притулку і проектно-кошторисної документації відповідно до сучасних стандартів гуманного поводження з тваринами та чинних будівельних норм, оскільки проект муніципального притулку був розроблений ще у 2012 році. А відтоді в Україні були змінені Державно-будівельні норми, а у світі змінилася концепція поводження з безпритульними тваринами.

Для другої петиції - «Організація скверу на вул. Панаса Мирного» - визначили строк реалізації 8 місяців.

За цей час мають визначити правовий статус земельної ділянки і скерувати звернення до Сихівської районної адміністрації про надання дозволу про включення цього об'єкту в перелік скверів. 

Влада Львова не планує відкривати притулок для тварин, на який вже витратила 60 тис євро від європейського фонду

Сесія підтримала петицію про будівництво притулку для тварин, чиновнику не сподобалися назва і термін

У Львові не будуватимуть муніципальний притулок для тварин, – ЛКП «Лев»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів