Антонов збудує у Славському гарніший курорт, ніж Коломойський - у Буковелі

21:11 21 грудня 2020 р.

Фото до новини

Новий гірськолижний курорт, запроектований за 15 км від Славського в селах Верхня Рожанка і Волосянка, у технічному плані буде випереджати Буковель на вісім-дев'ять років.

Холдинг ОККО Group планує в 2021 році почати будівництво гірськолижного курорту на території Славської об'єднаної територіальної громади (Львівська область). Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" заступник начальника управління туризму і курортів Львівської ОДА Тарас Лозинський, сума інвестицій складе $ 500 млн.

"Це дуже тривалий проект, який буде тривати близько чотирьох років. Він стартує в 2021 році. Зараз всі питання з землею вирішені, наступний крок - розробка проекту, проектно-кошторисної документації та початок будівельних робіт", - сказав Тарас Лозинський.

За словами Лозинського, курорт буде побудований за 15 км від Славського в селах Верхня Рожанка і Волосянка.

За його словами, курорт у технічному плані буде випереджати Буковель на вісім-дев'ять років. Комплекс буде включати більше 60 км трас. Реалізація проекту буде проходити в три черги.

OKKO Group - всеукраїнський холдинг, флагманом якого є мережа АЗК "ОККО" ( "Концерн" Галнафтогаз"). До складу OKKO Group входить понад 10 різнопрофільних бізнесів у сфері виробництва, торгівлі, будівництва, страхових, сервісних та інших послуг.

Кінцевий бенефіціарний власник більшості підприємств цієї групи - Віталій Антонов.

Власник "Галнафтогазу" збудує гірськолижний курорт на Львівщині - більший, ніж "Буковель"

За створення псевдосільради і псевдоміськради на Львівщині притягують до кримінальної відповідальності

Самопроголошена сільська рада з жовто-блакитним стягом на Львівщині може піти під суд (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів