Завтра в Одесі сепаратисти збираються пікетувати обласну раду

21:18 27 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Серед їхніх вимог – децентралізація влади в Україні й роззброєння праворадикальних угруповань.

Проросійські активісти мають намір провести завтра акцію протесту біля будівлі Одеської обласної ради, в якій також розташована облдержадміністрація. Як повідомляє сьогодні, 27 березня, УНІАН, її організатори анонсують:

«Активісти «Народної альтернативи» й небайдужі громадяни, які виступають проти незаконної столичної влади на Куликовому полі, мають намір провести мирний мітинг-протест під ОДА». 

Вже більше місяця громадяни протестують проти політики, що проводиться в країні, але влада не тільки не хоче їх чути, а почала тиск і репресії. Одесити вимагатимуть від депутатів обласної ради прийняття звернення до Верховної Ради і уряду, з тим, аби вони вжили низку заходів».

Організатори акції протесту висунули вимоги – «припинення репресій проти протестувальників, звільнення політв'язнів, роззброєння праворадикальних угруповань, децентралізація влади, з тим, щоб 70% фінансових коштів залишалося в регіоні, а люди могли обирати керівника області, прийняття російської мови як другої державної, проведення референдуму з питання зовнішньополітичного курсу». 

Натомість організація «Молодіжна єдність» повідомляє: «Завтра «під будівлею обласної адміністрації відбудеться символічний флешмоб, під час якого городяни мають намір продемонструвати своє ставлення до влади і депутатів-зрадників.  Не так давно губернатор області Немировський завдав нечуваної образи городянам, назвавши активістів Куликового поля «жменькою проплачених людей». Активісти «Молодіжної єдності» мають намір висловити свій протест таким заявам, принісши губернаторові відро дрібняків, а також, повісивши на символічний «стовп ганьби» депутатів, які зрадили виборців і «перефарбувалися», пішовши на змову з незаконною владою».

Як інформував «Щоденний Львів», заступник секретаря Ради безпеки та оборони Вікторія Сюмар заявила в четвер, що Росія готує заворушення в Одеській області, депутат Одеської обласної ради Олексій Гончаренко попереджав, що ФСБ Росії готує вторгнення в Одеську область, де вже був скоєний напад на склад зі зброєю, СБУ знешкодила в Одесі диверсійну групу, Путін розкручує контрреволюцію в Україні та інтервенцію назовні, практично щодня в Україні затримують провокаторів «Русской весны», до України намагаються проникнути російські диверсійні групи

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів