Путін розкручує контрреволюцію в Україні та інтервенцію назовні, – експерт

09:53 27 березня 2014 р.

Фото до новини

Путін провокує в Україні контрреволюцію, а назовні дає посил про потугу Росії, яка дозволяє їй інтервенцію проти усіх правил.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу - «Прес-клуб-ГІТ» розповів доктор медичних наук, професор, головний лікар Львівської обласної психіат¬ричної лікарні Олександр Фільц.
«Вони дають світу сигнал світу, що не будуть нікого слухати. Паралельно проводять заходи контрреволюції. Тому вся ця ситуація психологічно підводить до того, щоб люди в Україні самі почали з’ясовувати стосунки між собою», - наголосив Олександр Фільц.
Контрреволюція в Україні, на думку Фільца, можна припинити, підписавши меморандум про припинення з’ясування міжособистісних стосунків.
«Їм потрібно сварити людей між собою. Ми вже бачимо початок з’ясування стосунків: «Правий сектор» - «Лівий сектор», «Свобода» -  «неСвобода» тощо, а на вершині – програма з контрреволюції. Тому ми мали б закласти меморандум на припинення з’ясування міжособистісних стосунків. Це має бути прерогативою», - наголосив доктор медичних наук.
Олександр Фільц важає, що Україна має виробити систему захисту проти Путіна.
«Ми маємо йому сказати, що ми – найпрогресивніша держава в регіоні. А Росія на очах валиться і для того, щоб вона не завалилася, він (Путін) робить контрреволюцію в Україні та профілактику революції в Росії.», - сказав Олександр Фільц.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів