Завтра в облраді визначать, коли скликати позачергову сесію з питань тероборони

19:43 14 лютого 2022 р.

Фото до новини

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак завтра, 15 лютого, ініціює скликання президії обласної ради, на якій буде призначено дату проведення сесії ЛОР.

Про це Ірина Гримак заявила під час брифінгу за підсумками розширеної наради з питань територіальної оборони, інформує пресслужба ЛОР, пише Dailylviv.com.

За її словами, першим у порядку денному має бути розгляд питання про заслуховування стану готовності територіальної оборони Львівської області. Адже і депутатів, і мешканців області цікавить питання, наскільки готові різні підрозділи, які відповідають за територіальну оборону, захист життя, здоров’я та майна громадян в умовах можливої надзвичайної ситуації. Тож голова ради дала доручення постійній комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань під час засідання завтра напрацювати відповідний проєкт рішення та спільно з підрозділами обласної державної адміністрації знайти додатковий  ресурс для фінансування територіальної оборони.

«Є звернення щодо виділення приміщення, уже надійшли певні розрахунки щодо фінансування перших необхідних потреб територіальної оборони Львівщини», - повідомила Ірина Гримак і додала: «Сьогодні Львівщина – це той регіон, в якому дбають про кожного мешканця і тих, хто прибуває сюди. Усі органи влади працюють злагоджено», - наголосила голова ЛОР.

У Львові підвали церков можуть використовувати як бомбосховища

У Немирівському санаторії розмістять Яворівський батальйон тероборони

Голова ЛОДА ініціює сесію облради для підвищення обороноздатності та мобілізаційної готовності

Якщо якийсь гіркін спробує захопити адмінбудівлі, він буде розстріляний нашим спецназом без попередження,- міністр

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів