Засідання виконкому Львівської міськради з одним таємничим питанням

00:28 17 грудня 2020 р.

Фото до новини

У четвер, 17 грудня, о 10.00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

У порядку денному цього засідання виконкому ЛМР - розгляд одного питання, повідомляє пресслужба ЛМР. Але не зазначає назву-тему цього питання, зауважує DailyLviv. Немає його і на сайті Львівської міської ради. 

Чи братиме участь - дистанційно - у цьому засіданні виконкому ЛМР міський голова Львова Андрій Садовий, який інфікувався коронавірусом, невідомо.

Андрій Садовий повідомив у фейсбуці про те, що повторно отримав “позитивний” результат ПЛР-тесту: "Почуваю себе вже краще, але коронавірус так легко не відступає. Лікар запевняє, що наступного тижня я вже зможу вийти з лікарняного. Попередньо планували провести сесію міської ради 18 грудня. Але вірус вніс свої корективи, тому реально ми можемо провести засідання 23 грудня.

Питання, які стоять перед нами, важливі для нормального функціонування міста. Нам потрібно обрати секретаря ради, та голів комісій. 

Щодо бюджету. Вже зараз проводимо консультації з представниками усіх фракцій. Зробимо все можливе, щоб бюджет Львова на наступний рік прийняти вчасно". 

18 грудня буде третім туром виборів для Андрія Садового: секретаря, заступників мера і виконкому ЛМР

Голова Львівоблради підтримала депутатську групу Рівні можливості дистанційно. А депутатки трьох фракцій - проігнорували

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів