Засідання нелегітимного виконкому ЛМР скасували

09:44 27 листопада 2020 р.

Фото до новини

Мабуть, згадали, що Львівська ТВК ще не оприлюднила у пресі офіційні результати виборів міського голови.

Сьогодні вранці преслужба ЛМР повідомила DailyLviv, що скасовано пленарне засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, яке мало відбутися о 10.00.

Причину скасування засідання виконкому не оприлюднено.

Нагадаємо, вчора депутат ЛМР Сергій Івах попереджав, що У Львові ручний виконком мера узаконює гетто на Щурата.

27 листопада на засіданні виконавчого комітету ЛМР було винесено проєкт рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво обслуговуючим кооперативом «Житловобудівельний кооператив «Північна околиця» комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими комерційними приміщеннями, трансформаторною підстанцією та підземним паркінгом на вул. В. Щурата у м. Львові».

А може причиною скасування засідання виконкому стали два інші об'єкти - на вул. Чайковського, 17 і на вул. Бандери, 87? Адже ще вчора ввечері заступник міського голови Львова Андрій Москаленко повідомляв: "Завтра важливе засідання виконкому. Цього тижня разом з...працювали по кількох складних випадках в історичному ареалі. 

Вул. Чайковського, 17 - внесли в порядок денний рішення «Про зупинення дії містобудівних умов та обмежень». Причина - недостовірна інформація, що була надана під час затвердження, та відхилення від проекту. Провели кілька зустрічей на місці, щоб знайти вирішення, але власник так і не погодився усунути зауваження.

Вул. Бандери, 87. Обстежили історичну будівлю. І вважаємо, що будь-які зміни, навіть незначні, можуть зашкодити даній історичній будівлі. Відтак надаємо негативний висновок від Управління охорони історичного середовища. І жодних робіт у пропонованому вигляді робити там не можна. Тому вважаємо, що дане питання має бути відхилене".

Є прозаїчніша причина скасування засідання виконкому ЛМР: не минуло ще 5 днів, упродовж яких Львівська ТВК повинна опублікувати у пресі офіційні результати виборів міського голови Львова. Щоб він став легітимним. А ось виконком стане легітимним лише після обрання його новобраним складом Львівської міської ради. Тому Андрій Садовий просто трохи поспішив. 

Ціна оновленої сесійної зали ЛМР: журналісти порахували від підлоги до стелі

Вулицю Мазепи у Львові планують розширити з двох до чотирьох смуг

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів