Верещук висунули на посаду віцепрем'єр-міністра

22:02 1 листопада 2021 р.

Фото до новини

У разі призначення народної депутатки Ірини Верещук віцепрем'єр-міністром – міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій її мандат у парламенті перейде до члена Вищої ради партії "СН" Сергія Кострійчука.

Про це під час брифінгу за проміжними результатами засідання фракції повідомила речниця політсили "СН" Юлія Палійчук, передає кореспондент Укрінформу, пише Dailylviv.com.

"Фракція "Слуга народу" підтримала висунення Ірини Верещук на посаду віцепрем'єр-міністра України, міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Одразу хочу повідомити, що народним депутатом замість Ірини Верещук стане Сергій Кострійчук, який є 140 номером виборчого списку партії", – сказала речниця.

Палійчук розповіла, що Кострійчук у команді "Слуги народу" - з вересня 2018 року. Окрім цього, за її словами, у 2020 році він став членом Вищої ради партії, у 2021 році - головою Контрольно-ревізійної комісії.

Як повідомлялося раніше, 1 листопада віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков подав до Апарату ВР заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Таку ж заяву подав віце-прем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський. Офіційна заява про звільнення від міністра захисту довкілля та природних ресурсів Романа Абрамовського надійшла до Апарату ВР 19 жовтня.

Голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив на брифінгу в понеділок, що члени фракції “Слуга народу” розглядають кандидатуру чинного заступника міністра захисту довкілля та природних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Руслана Стрільця– на посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів; чинного голову Державної митної служби Павла Рябікіна – на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості; народну депутатку Ірину Верещук від фракції “СН” — на посаду віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Олексія Резнікова планують призначити на посаду міністра оборони.

 

Президент підтримав нардепа з Львівщини на посаду міського голови Києва

Міського голову Рава-Руської на Львівщині обікрали невідомі, які втекли на автівці з польськими номерами

Конфлікт міського голови і депутатів-свободівців у Рава-Руській

Мер Рави-Руської на Львівщині подала у відставку й буде судитися з нардепом Володимиром Парасюком (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів